ivm die bewuste deo's

Hilde

ivm die bewuste deo's

Berichtdoor Hilde » 02 nov 2007, 12:04

Onlangs was ik bij mijn huisdokter en heb hem vlakaf de vraag gesteld ivm met die deo's die aluminiumchlorohydrate bevatten.....en hij heeft me dan ook 100% gerustgesteld dat dit NIET waar blijkt te zijn!!!!!!!
Hij is het onmiddellijk gaan opzoeken, want als blijkt dat er zich iets belangrijks voordoet op zo'n gebied, dan krijgen alle artsen hiervan een mededeling en hiervan wist hij niks. Alleen het feit dat ALLE spuitbussen iets bevatten dat nadelig kan zijn voor mensen met astma. Dus, wanneer je -eender welke spuitbus (deo's, poetsmiddel voor kasten, enz...) binnenshuis gebruikt en er wonen mensen met astmaproblemen, dan zou het kunnen dat zij hier hinder van ondervinden.
Maar dat fabeltje van die deo's die zogezegd borstkanker zouden in de hand werken, daarvan heb ik nu voor eens en altijd een punt achter gezet. Want de ene mens maakt de andere bang en zo blijft dit maar duren.
Zodus, iedereen kan terug zijn eigen deo gebruiken, zonder angst!!!!

Gast

RE: ivm die bewuste deo's

Berichtdoor Gast » 04 nov 2007, 11:39

ik had op het werk ook zo een email ontvangen waarin gewaarschuwd wer voor die deo's met...aluminiumchlorohydrate in...thuis gekeken en ja hoor: de deo van bodysol heeft ook dat spul erin: ik heb die deo niet meer gebruikt tot ik een artikel las waarin die beruchte 'kettingbrief' ter sprake kwam...blijkt daar niks van waar te zijn...

er gaan nog wel zo een paar kettingbrieven de ronde hoor: bv. die van die spin die met de klimaatsverandering nu ook in ons land zou kunnen overleven en waarvan een beet verschrikkelijke wonden en zelfs amputaties teweeg brengt...pffff: ik geloof zelfs dat de ontkrachting van die brief in de krant heeft gestaan (reactie kwam van 1 of ander tropisch instituut die bezorgde telefoontjes kreeg van mensen over die spin)...


Terug naar “Borstkankerforum”