mijn verhaal/vraagje

ano

mijn verhaal/vraagje

Berichtdoor ano » 27 apr 2007, 12:44

in januari voelde ik ook een knobbeltje. ben meteen naar de huisarts geweest en die liet mij onder de echo gaan. de radioloog zag ook niet, enkel veel vocht in de melklieren. het knobbeltje is sterk verkleind, maar soms voel ik het toch nog. en dan heb ik veel schrik. en we zijn bezig om kindjes te krijgen, zou ik een verhoogd risico oplopen om tijdens mijn wangerschap borstkanker te krijgen?( door de hormonen)

Gast

RE: mijn verhaal/vraagje

Berichtdoor Gast » 02 mei 2007, 14:07

ik denk dat je een twintiger of dertiger bent?? dan heb je heel veel klierweefsel, dus ja... die echo had toch uitsluiting moeten geven. Ik weet niet of er veel borstkanker voorkomt in jou familie, anders moet je van die leeftijd 10 jaar aftrekken. Vb de jongste van de familie die het gekregen heeft was 46, dan moet je je laten controleren op 36 jarige leeftijd. Begrijp je?
Zwanger worden, tja, zo rap mogelijk, je moet weten dat je het meest oestrogenen aanmaakt tussen je 1ste menstruatie en je eerste zwangerschap, daarna, verminderd dat. Dus wordt maar snel zwanger, en geniet er met volle teugen van!!
(oestrogenen: dit wil ik je wel meer uitleggen, ik weet niet of je daar behoefte aan hebt)


Terug naar “Borstkankerforum”