onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

lise

onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor lise » 26 apr 2006, 14:49

Ik ben op zoek naar een gyneacoloog in lier of omgeveng die vrij snel beschikbaar is. Mijn vriend en ik willen beginnen aan kinderen (in zeer nabije toekomst, juni). Nu belde ik voor een afspraak naar Dr. Wuyts (wegens aanbevelingen op deze site) en ik zou ten vroegste in juli kunnen langskomen. Nu, ik wil wel graag een antwoord op een aantal vragen die ik heb. Ik ging vroeger bij Dr. Caeymaex in Lier maar vond haar nogal koel en afstandelijk. Ik wil een gyneacoloog die echt luistert en aandacht heeft voor je noden.

Gast

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor Gast » 26 apr 2006, 14:53

Lise,

welkom in de realiteit... ik denk dat je bij elke gyn een 3-tal maanden moet rekenen. Ikzelf ga ook bij Kathleen Wuyts en heb ook lang moeten wachten voor ik voor het eerst naar haar kon, ik was toen zelfs al 11w zwanger.

Heb je per sé een gyn nodig om aan kinderen te beginnen? Want als er geen medische indicaties zijn neemt dat allemaal veel tijd in beslag voor de gyné's natuurlijk terwijl er mensen zijn die: behandelingen ondergaan / zwanger zijn / kanker hebben / ... en die hebben de hulp van de gyn natuurlijk meer nodig.

In Lier is er trouwens nog: Dobbelaere en Pannemans.

nog veel succes!

Gast

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor Gast » 26 apr 2006, 15:37

Ik denk dat ze gewoon graag een goede gyné heeft voor ze zwanger is, want als je nadien nog iemand moet zoeken, dan kan je soms vast komen te zitten aan iemand die je liever niet je bevalling laat doen.

vanessa.

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor vanessa. » 26 apr 2006, 15:48

En ik denk ook wel dat ze graag een degelijk gyn heeft... dus niet dobbelaere of pannemans ;) ik heb hen beiden al mogen meemaken als 'collega' (caeymackx en wuyts ook trouwens) en zou hen NOOIT als mijn eigen gyn willen hebben! dobbelaere is een schijnheilig mens en pannemans, mja die heeft zijn beste tijd gehad... een beetje oud aant worden vrees ik. dobbelaere is misschien wel vriendelijk in je gezicht, maar als je hoort wat ze over haar patiënten vertelt op de operatiezaal terwijl ze slapen!!! ik hoop voor die arme schapen dat ze echt 'weg' waren en hun narcose niet te licht was... wil je werkelijk een goeie gyn, blijf dan bij caeymackx of wacht op wuyts. mijn persoonlijke voorkeur gaat uit naar dr. wuyts omdat ik haar ook al als arts meemaakte bij een uit de hand gelopen miskraam... en als ik niet naar de andere kant van het land zou verhuisd zijn, was ze vermoedelijk nog steeds mijn gyn. caeymackx is misschien nogal afstandelijk, maar wel heel bekwaam! veel succes ermee! liefs, vanessa.

Ve

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor Ve » 26 apr 2006, 15:51

De meeste gyns hebben ook wel een moment met vrije consultatie. Het is meestal wel overdag, en je moet ook vaak een paar uur zitten wachten voor het je beurt is, maar je bent er dan toch geweest! En eens je in het klantenbestand zit, kan je vaak sneller een afspraak krijgen.


Gast

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor Gast » 26 apr 2006, 17:53

Dr Braeckmans heeft privé praktijk in berlaar en werkt in hh Hart in Lier volgens mij aan te raden

Gast

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor Gast » 27 apr 2006, 08:38

@ vanessa.,

ben je hier niet een beetje erg 'zwartmakend'? Zomaar namen noemen en 'namen geven'!

Het kan jou persoonlijke interpretatie zijn ook, he die maakt dat je het 'niet hebt' voor een bepaald persoon.

Mijn 1e zwangerschap (MK op 12 weken) en mijn volgende zwangerschap en bevalling werd opgevolgd door Dobbelaere en ik heb geen énkele negatieve ervaring met haar meegemaakt.
Zij luistert naar al je vragen en geeft steeds een degelijk, duidelijk antwoord.

Ook vele van mijn vriendinnen hebben haar als gyne en ik heb nog geen eentje over haar horen klagen.

Nuja, ieder zijn voorkeur, maar om zomaar te gaan vuilbekken ... niet netjes (en dat voor een 'collega').


vanessa.

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor vanessa. » 27 apr 2006, 09:53

@ hierboven: 't is mijn collega al een tijdje niet meer hoor... owv die verhuis. en ik denk echt wel dat ik redenen heb om dr. dobbelaere zo te noemen, toegegeven 't was misschien niet echt diplomatisch uitgedrukt van mij... maar als er hier een mening wordt gevraagd, vind ik dat ik die met alle eerlijkheid mag geven. en met eerlijk, ik ga hier niet 'zomaar' iemand zwartmaken, wat zij vantijd op de ok over haar patiënten staat te 'vuilbekken' zoals je mijn taalgebruik wenst te noemen, is ook niet bepaald 'netjes' te noemen. er werden hier namen gevraagd, wel ik heb ze genoemd en heb daar geen spijt van. ik stel haar kunnen en bekwaamheid ook helemaal niet in vraag, los van haar karakter is ze een heel goede gyn. als je daar genoegen mee neemt is dat prima, ik daarentegen heb liever een gyn waarbij ik me 100% op mijn gemak kan voelen, en zoals ik haar ken, is zij niet zo iemand. dat was eigenlijk al wat ik wou zeggen... jammer dat daar dan weer zo'n commentaar op moet komen. laat toch gewoon iedereen zijn mening, jij de jouwe, ik de mijne. liefs, vanessa.

even ano

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor even ano » 27 apr 2006, 11:11

Hoi,

Ik kan het roddelen van Dr Dobbelaere wel bevestigen. Ik heb haar persoonlijk over mij horen roddelen tegen de vroedvrouwen. Ik zat aan de couveuse van mijn zoontje toen ik haar heel negatief over mij bezig hoorde tegen de vroedvrouwen in het lokaal ernaast. Ze had natuurlijk niet in de gaten dat ik daar zat en ik kon op dat moment ook niet reageren omdat ik zo een uitlatingen absoluut niet verwacht had. Ik was er dan ook helemaal niet goed van. Als ik nu erover terug denk had ik moeten opstaan en 2 meter verder door de deur naar dat lokaal gaan en haar confronteren. Maar op dat moment kon ik dat niet.
Over haar capaciteiten als dokter ben ik wel tevreden maar mijn vertrouwen heeft toen wel een dreun gekregen.

Groetjes
Inge

vanessa.

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor vanessa. » 27 apr 2006, 11:55

Inge, hoewel ik haar zo wel 'ken', vind ik dit toch zeer jammer om te horen. het was eigenlijk niet mijn bedoeling van hier 'mijn gelijk' te komen halen... ga je nog steeds bij haar of opteer je nu voor iemand anders? liefs, vanessa.

tinneke

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor tinneke » 27 apr 2006, 15:48

ik heb ook dr dobbelaer en ik heb helemaal geen problemen met haar!!
maar zoals andere zeggen, iedereen zijn eigen mening.
over die dr braeckmans kan ik ook verhalen vertellen hoor... (toen hij weekenddienst had)!!!!
dr dobbelaere staat altijd klaar vr me, ze antwoordt op men vragen, en neemt niet alles te serieus! da vind ik positief zodat ze me toch altijd weer opnieuw gerust stelt!
kijk hé, dr dobbelaere is al men 4de gyne. ik heb er dus al een paar gezien en zei is de eerste waar ik me echt goed bij voel.
inge wat had ze dan te zeggen over jou? wantja... wat is roddelen hé? sommige mensen maken van een muis een olifant.
soit.... ik vind het een zeer goede gyne!!!!!
groetjes

Annemiek

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor Annemiek » 01 feb 2007, 13:54

Dames toch,

We zijn echt wel verkeerd bezig met via een e-snelweg (dit forum) een keuze van Gyne te doen. Ik las net, wij willen aan kinderen beginnen, wie is er goed als Gyne?...zorg eerst dat je zwanger wordt? Zij rodelt over haar patienten...iedereen praat wel eens over patienten, meestal niet slechtbedoeld!...Ik moet zo lang wachten op een afspraak...willen we dan afspreken dat we bevallen van 08:00 tot 12:00 zodat de dokter kan eten van 12:00 tot 12:30 en dan raadpleging van 12:30 tot 17:00? Een vaste dag voor spoedopnames afspreken? Tijdens die dag geen raadpleging! Een vaste dag voor operaties? Zelfs al zijn ze dringend? Al die Gyne's lopen hun voeten onder hun lijf vandaan...steeds achter de feiten en wij maar op hun kappen...Lachen toch? Bon, tot daar mijn betoog. Je Gyne waar je je goed bij voelt is diegene die je moet nemen! Tinneke...goed gesproken!

Gast

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor Gast » 01 feb 2007, 14:20

er is een nieuwe in lier dr joos hij heeft zijn praktijk op de mechelsesteenweg in lier ik ben daar heel te vreden over ik heb hem gehad als dr wuyts op verlof was een heel zachte en luister bereidheid je gaat geen spijt er van hebben zit ook in het ziekenhuis

T

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor T » 01 feb 2007, 15:25

Een vriendin van me was bij dr Wuyts en moest tijdens haar zwangerschap toch nog naar een andere gyn voor de echo, omdat zij geen tijd meer had. Dat vind ik dan ook geen aanrader eigenlijk, dan heb je een gyn gekozen en kan je er niet terecht...

Zelf ga ik bij Pannemans, van verschillende verpleegsters in het HHart heb ik al héél goeie commentaar over hem gehoord. 't Is een heel rustige man met veel ervaring. 't Is niet omdat je wat ouder wordt, dat je afgeschreven bent.

Gast

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor Gast » 01 feb 2007, 15:30

Als je graag vooraf wat info hebt, maak dan eens een afspraak bij je huisarts en dan kan je nog altijd in juli naar de gynaeco gaan.
de meeste huisartsen kunnen vooraf ook al uitleg geven en een bloedafname doen en voor de meer gespecialiseerde vragen en problemen kan je dan daarna bij de gynaecoloog terecht

Inge

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor Inge » 01 feb 2007, 15:43

Hallo,
Toen ik ontdekte dat ik zwanger was had ik nog geen gyn. Ik heb toen aan de huisarts enkele namen gevraagd. Uiteindelijk bij Caeymaex terechtgekomen. Wel in het begin leek ze inderdaad wel wat koel maar na verloop van tijd veranderd dit wel. Je kan al je vragen stellen, ze neemt de tijd voor je en het contact is nu veel minder koel dan in het begin (nu 33w.) Ik ben er zelf heel tevreden over (trouwens ik denk dat de gyn. veel volk over de deur krijgen). Eenmaal bij ik bij Pannemans geweest toen zij verlof had en ik vond deze man ook heel geduldig, rustig en aangenaam.
Eigenlijk moet je vooraf niet langsgaan bij een gyn. voor je zwanger wilt worden. De eerste afspraak was op 11 à 12w.
Nog veel succes!

Xikke

RE: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor Xikke » 01 feb 2007, 16:26

Ik ben ook zwanger en wilde dus ook zo snel mogelijk naar gyn. Ik koos voor Wuyts of Caeymaeckx, bij Caeymaeckx kon ik vroeger terecht dus is zij het geworden. Maar mag ook pas gaan op een dikke 11 weken...

Nathalie Evenboer-Cornelis
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 mar 2018, 08:45

Re: onmiddellijk beschikbare gyneacoloog in Lier

Berichtdoor Nathalie Evenboer-Cornelis » 17 mar 2018, 08:46

Wie weet een goede gyno in lier die kynstmatige inseminaties doet?
Ik en mijn willen graag aan kinderen beginnen en hebben dit al thuis zelf geprobeerd met een donor maar tervergeefs.

Groetjes


Terug naar “Je bent zwanger!”