Iemand bodystyling?

just me

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor just me » 23 okt 2007, 21:01

hallo allemaal
zit hier met de handen in het haar....overweeg om bodystyling te gaan doen, heb al vanalles geprobeerd, maar steeds herval ik.Ben het moe om dik te zijn, alé dik, je weet wel, vroeger woog ik 55kg(tot 3jaar geleden); maar na mijn bevalling weeg ik er nog steeds 71, met ups en down, heb dat karakter nie meer, ik vind het heel erg.
Maar bodystyling is wel kostelijk, daarom wil ik zeker zijn dat er echt resultaat mee te krijgen is.Ik weet, het hangt natuurlijk heel veel van je zelf af, maar zo op mijn eentje lukt het niet...en ik voel me nu dus slecht.
Wie kan me helpen, graag vele antwoorden en positieve en negatieve ervaringen!
groetjes

mama van 2 kapoenen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor mama van 2 kapoenen » 23 okt 2007, 21:13

Hey just me,
Jouw verhaal klinkt zo bekend al ben ik wel nog een beetje zwaarder als jij. Ik stond vroeger heel septisch tegenover bodystyling en zo. Maar een coolega van mij deed een jaar of 4 geleden BS en viel 20 kg af. Op ditmomtn is zij nog steeds op gewicht gebleven. Wanneer zij voelt dat ze iets verdikt, neemt ze opnieuw enkele onderhoudsbeurten.
Ik start op 18/9 met Infraligne (vergelijkbaar met BS, iets goedkoper) en bij mij gaat het super (zie vorige mail) Het is natuurlijk heel belangrijk om vooral ook op je eten te letten, maar door de controle blijf ik wel alert en als er dan resultaat zichtbaar is, komt de motivatie natuurlijk vanzelf.
Veel succes met je beslissing!!

heleen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor heleen » 23 okt 2007, 21:59

maandag ben ik terug geweest bij infraligne. mijn gewicht was het zelfde gebleven. maar ik had pas mijn regels dus daar zal wel een groot deel aan gelegen hebben. donderdag moet ik terug. maar ik zie het niet zo goed zitten. ik weet niet wat er precies aan scheelt maar het afvallen lukt niet meer zo goed. ik wil er echt voor gaan maar ik laat me weer te snel verleiden tot zoetigheden en zo... wel jammer natuurlijk. toch heb ik besloten om het weer beter te doen! hoewel ik overdag het snoepen wel helemaal kan laten en echt gezond eet... maar 's avonds eh! vreselijk!!!

ik ben dus benieuwd wat het donderdag gaat geven. nog 2 dagen op de tandjes bijten...

Ilse

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor Ilse » 24 okt 2007, 13:23

Justme, ik herken je verhaal. Ik was naar de bodystyling gegaan. Super. Ik was 59 kg. Na mijn zwangerschap hang ik rond de 70 Kg. Voor mijn zwangerschap ging het goed bij de bodystyling. Maar ik ben vanaf december teruggegaan. Ik lette min of meer op mijn eten maar niet 100 procent en het ging niet goed meer. De laatste meting was ik maar 1 cm kwijt. Voorlopig ben ik nu gestart met start to run.

Je valt goed af als je je echt aan hun eetpatroon houdt.

heleen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor heleen » 25 okt 2007, 17:49

juist terug van infraligne. weer 300gr minder. sinds maandag. dat is elke dag 100gr. daar kan ik wel mee leven. :-)
nu pas begin ik het zelf te merken aan mijn broeken. dus dat is al iets. ik blijf er wel voor gaan. ik heb nog 7 beurten, maar dan koop ik me zeker een nieuwe kaart! ik wil mijn 12 kg kwijt ook al moet ik er heel veel voor doen...

mama van 2 kapoenen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor mama van 2 kapoenen » 25 okt 2007, 22:39

That's the spirit Heleen!!!

mama van 2 kapoenen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor mama van 2 kapoenen » 29 okt 2007, 14:37

net de 12de keer achter de rug. Opnieuw 600 gr lichter!!!
Zalig!!!

heleen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor heleen » 29 okt 2007, 17:00

@ mama van 2 kapoenen: Proficiat meid! Houden zo! Ik moest vandaag ook gaan maar ik moest het op het laatste moment afbellen...

Woensdag is de dag! (wel vandaag op de weegschaal gaan staan (thuis) en die toonde weer wat lichter... ben dus benieuwd voor woensdag)

gtz heleen

mama van 2 kapoenen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor mama van 2 kapoenen » 12 nov 2007, 18:40

Hoe gaat het ondertussen met iedereen???????????????????????

Hier loopt het nog steeds goed al gaat het duidelijk minder snel dan in het begin.
Resultaat na 16 beurten: - 9,1 kg en - 43 cm

hanne

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor hanne » 13 nov 2007, 21:06

Hallo,

hier gaat ook alles goed. Na 5keer infraligne was er -16cm af en een goeie 2kg.
In totaal heb ik nu negen beurten gedaan en ben ik zo'n goeie 3kg200 af. Vrijdag word ik terug gemeten. Ben eens benieuwd.Het gaat echt vlotjes en qua eten zeur ik toch af en toe nog redelijk hoor. Dus ik mag niet klagen. Nu weeg ik 63,6kg en ik mijn streefgewicht is 58kg al zou ik blij zijn met 60kg.
Was tijdens mijn 2 zwangerschappen eens 18KG en eens 20kg bijgekomen.Had er toch (mijn jongste is drie jaar) 7kg nog over. We doen door. Beetje bij beetje komen we er wel hé.

Groetjes
Hanne

naatje

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor naatje » 15 nov 2007, 16:57

Hoi dames,

Ik kom overgeschakeld van op het andere bodystyling topic hier op zappy :-)

Ik ben sinds vorige week woensdag begonnen met Infraligne (ik doe dit in combinatie met postnatale kiné).
Ik zou 51cm in totaal kwijt moeten in 30 beurten en ze garanderen er 30cm.
Ik volg ook strikt het dieet en tot nu toe gaat dat heel goed.

Momenteel weeg ik 70 kg en vorige week woensdag nog 71,7, dat gaat dus enoooorm vlot (té vlot mss? maarja, mij hoor je niet klagen :D). Streefgewicht is 60 kg. Ondertussen ben ik 3x geweest, morgen is de 4de keer.

Wat ik wel doe, ik weeg mezelf op mijn weegschaal thuis elke morgen voor ik eet, want ik word niet altijd op dezelfde uren gewogen bij infraligne (soms ga ik smorgens en soms savonds, en dat verschilt soms heeeeel wat grammetjes). Vanaf volgende week ga ik wel op vaste tijdstippen gaan, zodat ik me toch wat kan vasthouden aan het gewicht op de weegschaal van ginder, want ik weet niet of die van thuis zo accuraat is (is een digitale) :)

Ahja nog een vraagje voor de mede-infraligners: Mag je eigenlijk kebap of pita eten? (mits light saus erop ipv de gewone) en hoe zit het met bepaalde (stok)broodjes (ik was namelijk voor mijn dieet een Martino-verslaafde, en wil wel zeker zijn dat ik nu niet voor niets de broodjes en américain aan het afzweren ben ;)).

Nog veel succes aan iedereen! Ik blijf hier ook mijn belevenissen en centimeters posten als dat mag natuurlijk :o

Heleen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor Heleen » 15 nov 2007, 19:23

ik ben er weer even... na 2 weken een dipje gehad te hebben en niet naar infraligne geweest te zijn... vandaag een nieuwe start gebleven en dan nog wel met hetzelfde gewicht... was ik even blij zeg! Ik ben er weer klaar voor! Snoepjes staan weer veilig achter slot en grendel :-)

Ik kom dan ook weer regelmatiger piepen :-)

Gtz heleen

Heleen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor Heleen » 20 nov 2007, 16:28

Vandaag terug naar infraligne geweest en jawel hoor... -500gr... ik was super blij. ik denk dat het komt door het vele water drinken (1.5l per dag) want ik ben in het weekend nochtans moeten gaan eten...

super heppie heleen hier dus!

en jullie?

mama van 2 kapoenen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor mama van 2 kapoenen » 20 nov 2007, 19:28

Hey super heppie heleen!!!

Ook hier iemand super superheppie!!! En wel voor 100 grammekes. Dit weekend uit eten geweest, verjaardag gevierd en toch nog afgevallen. Goed hè!!
Ik heb ondertussen de 18de beurt achter de rug en ben 10,4kg lichter. Maandag word ik terug gewogen ... ben benieuwd, want we gaan van vrijdag tot zondag op gastronomisch weekend!

Groetjes en good luck aan iedereen!

heleen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor heleen » 20 nov 2007, 20:41

mama van 2 kapoenen!

super he! ik heb mijn 17e beurt gehad... en ik ben nu 3.2 kg afgevallen. ik denk ook zo'n 36 cm. Ze hadden me wel gezegd dat ik geen spectaculaire resultaten moest verwachten omdat ik eigenlijk maar 10kg kwijt wilde (ondertussen nog 6.8 te gaan lolz) ik heb me voorgenomen om het te verdelen in bepaalde periodes... dat gaat beter... zo wil ik nu tegen kerstmis 5 kg afvallen (nog 1.8 kg dus) dat moet normaal toch wel lukken eh...

groeten
heleen!

volhouden en dames

Gast

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor Gast » 23 nov 2007, 17:51

Dag dames,

Ik vandaag ook teruggeweest voor de 6de maal en mij voor't eerst laten meten voor ik begon met mijn oefeningen..Mijn verbazing was suuupergroot toenk hoorde dat ik in totaal al 20cm kwijt ben! Nog 31 te gaan ;) Als dat maar zo vlot wou blijven gaan...:D

De kilo's gaan er wat minder vlot af, kvind dat het trager gaat dan ik dacht maar dat is voor mij minder en minder van belang aant worden, tzijn die centimeters wat nu nog tellen! En wat ook zalig is..ik krijg al terug meer broeken en rokken en bloesjes aan van voor de zwangerschap! Dat noem ik nog eens motivatie :)

naatje

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor naatje » 23 nov 2007, 17:52

okee, die van hierboven ben ik dus :)

mama van 2 kapoenen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor mama van 2 kapoenen » 26 nov 2007, 19:58

Even een kleine update van een contente madam ...

20 keer oefenen bij Infraligne in combinatie met letten op wat ik eet, geeft volgend resultaat: - 10 kg (ai ai 400 gr bijgekomen) en 54 cm minder breed.

Ik ben alvast overtuigd van het effect!!

heleen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor heleen » 27 nov 2007, 20:31

@mama van 2 kapoenen!

proficiat meid! ga je nog verder doen? ik heb alvast een tweede kaart gekocht. Voor mij is het pas donderdag weegdag! We hadden personeelsvergadering en dan kan ik dat nooit halen. Mijn weegschaal toonde deze avond toch een heel positief resultaat! Ben benieuwd voor donderdag!
Ik laat iets weten...

groeten,
heleen

mama van 2 kapoenen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor mama van 2 kapoenen » 29 nov 2007, 19:23

@ Heleen

Ook goed bezig hè, ik hoop dat het resultaat goed geweest is.
Ik heb ook een tweede 20-beurtenkaart gekocht hoor. Ik zou nog heel graag 5 kg afvallen, dan zit ik terug onder de 70 en dat is jaaaaaaaren geleden. Ik ga in het weekend alvast op zoek naar wat nieuwe broeken, want nu is het met de oude echt niet meer te doen. Ik moet ze bijeenstroppen met een ceintuur want anders vallen ze gewoon af. Het geeft wel een goed gevoel ...
Ik hoop op het einde van deze 20 beurten nog 5 kg lichter te zijn, maar eerst de feestadagen nog overleven hè!

Groetjes

Heleen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor Heleen » 29 nov 2007, 20:09

hey mama van 2 kapoenen!

Ben dus deze avond geweest! Weer 400 gr kwijt! Ben best tevreden!
Volgende week dinsdag moet ik terug en word ik weer gemeten...
(en ik heb ng 2 extra beurtjes van een collega die ook begonnen is! hoera!)

Het gaat traag maar ik ben best tevreden! Op 20 beurten maar 2 keer een klein rood cijfertje hihi

Gtz
Heleen

Gast

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor Gast » 03 dec 2007, 20:37

hey,
ik zou ook graag starten met bodydyling of infralignr, maar vind moeilijk opvang voor mijn baby. Bestaat er een mogelijkheid om je baby mee te nemen of is dit moeilijk te doen?

naatje

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor naatje » 04 dec 2007, 11:00

@ 21u37: Bij de Infraligne waar ik naartoe ga, kan je perfect je baby meenemen in de maxi cosi ofzo, dus daar mag het al...bij bodystyling zou ik niet meteen weten...

Voor de rest: hier weer geweest vandaag, ondertussen aan 3x15 oefeningen, het begint zwaar te worden, maarja, hoe meer je het voelt, hoe beter het effect zal hebben gok ik he ;-) Het gewicht gaat langzaam maar zeker terug omlaag en binnen 2x word ik weer gemeten, dat wordt weer spannend!

Succes nog aan alle anderen :)

mama van 2 kapoenen

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor mama van 2 kapoenen » 08 dec 2007, 14:11

Hey hallo allemaal!!!

Hier gaat het nog steeds goed, een beetje trager dan in het begin, maar ik krijg nog steeds geen rode cijfertjes op mijn beurtenkaart. Ben vandaag de 23ste keer geweest en was een kilootje lichter (ben wel de vorige 2 keren precies op gewicht gebleven). Leuk dus!

Hoe gaat het met jullie allemaal? Heleen, Mu, naatje, ...

Groetjes en veeeeeeeel succes!

naatje

RE: Iemand bodystyling?

Berichtdoor naatje » 09 dec 2007, 17:52

Hoi mama van 2 kapoenen! Zo te zien gaat het bij jou nog steeds heel goed, geen rode cijfers, doe zo maar verder ;-)

Ik word morgen voor 2de maal gewogen (verslag volgt;)), en als ik goed kan tellen, ben ik na 10x infraligne (in combinatie met postnatale kiné tot na de eerste 5x) een 5tal kilo kwijt en voor zover ik weet 20cm(morgen weet ik dus hoeveel er nog bij af is, kvrees nochtans niet al te veel) sinds ik begonnen ben met dit alles, dus ik ben een zeer tevreden mama :)

Nog een 5tal te gaan, nog liefst 7, om het mooie ronde cijfertje 60 te bekomen ;) enne...nog 20 beurten te gaan..hoewel ik erover denk om het bij 20 beurten te laten, kword namelijk eind januari geopereerd aan mn pols en dan zou ik net beginnen aan mijn laatste 10 beurten, dus dan zal ik sowieso ff moeten stoppen :(. K
hoop dat het nog haalbaar is om er op 10 beurten nog een 5tal kilo's af te krijgen, ik betwijfel het, maarja, we zien wel, tzijn eigenlijk toch nog altijd de centimeters die tellen!!!

Ook aan motivatie om verder te doen heb ik geen gebrek (op af en toe eens een zwak momentje na - bv bij het passeren van een frietkot of pizzeria ofzo;)), want elke week is er wel iets in mijn kleerkast wat mij terug past, zaaaalig is dat :)

Nog even vraagje, ik neem aan dat jullie allemaal het postnatale programma volgen??? Kan iemand me zeggen hoe PN2 is qua moeilijkheidsgraad? daar begin ik namelijk binnekort mee en vraag me af of het ng veel zwaarder is dan PN1 :)

groetjes en succes nog ;)


Terug naar “Gewicht en afvallen”