er fris uitzien na slapeloze nacht

noa

er fris uitzien na slapeloze nacht

Berichtdoor noa » 29 jan 2007, 16:29

hebben jullie geen tips om er na een slapeloze nacht toch wat frisser uit te zien , er past geen enkele fond de teint of te bruin of te mat , je ziet het steeds , weten jullie goed merk of een goede dagcreme , wat dan ook , alle tips zijn welkom

noa

RE: er fris uitzien na slapeloze nacht

Berichtdoor noa » 29 jan 2007, 17:55

niemand tips ?

Gast

RE: er fris uitzien na slapeloze nacht

Berichtdoor Gast » 29 jan 2007, 19:47

Ik gebruik elke dag concealer van Yves Saint Laurent onder mijn ogen.Dat camoufleert wel echt donkere kringen.Echt een aanrader
Groetjes

Gast

RE: er fris uitzien na slapeloze nacht

Berichtdoor Gast » 01 feb 2007, 16:01

Hier hetzelfde ik kan gebruiken wat ik wil. Zelfs de schoonheids specialiste zei " je zal het toch een beetje blijven zien hoor". Ik draag raar of zelden maquillage en dan zou je echt zo veel moeten gebruiken en dat staat dan ook niet echt. :(

Gast

RE: er fris uitzien na slapeloze nacht

Berichtdoor Gast » 01 feb 2007, 16:48

nivea summer ofzoiets is zeer goed er zitten precies glitters in maar die zie je echt niet op je gezicht , echt natuurlijk dat je mag er wel niet veel van gebruiken een aanrader , elke week een masker anti stress van dr van hoog uit kruidvat , ook super

M

RE: er fris uitzien na slapeloze nacht

Berichtdoor M » 13 feb 2007, 13:13

Ga eens naar een parfumerie-winkel. en dan geen keten zoals ici-paris, maar een kleine zelfstandige met plezier voor de job. Die kunnen vaak heel goede tips geven, als je er binnenkomt en raad vraagt merk je meteen wel of ze echt weten waar ze mee bezig zijn. Ik ben er goed mee geholpen, gebruik momenteel make-up van helena (dus niet echt het duurste) en zie er al beter uit. Als ze meteen beginnen met het allerduurste merk dan zoek je maar een andere winkel ... Al moet je wel een beetje willen investeren voor goede producten natuurlijk.

lisa

RE: er fris uitzien na slapeloze nacht

Berichtdoor lisa » 14 feb 2007, 13:43

Ik heb zo'n oogcontourcrème gekocht bij het kruidvat; door de zone onder je ogen goed te hydrateren, vallen de wallen minder op en is de huid gezonder. Ik heb me ook een "rijkere" dagcrème aangeschaft omdat mijn huid vaak "getrokken" aanvoelt. Daarna doe ik een getinte crème op (is geen fond de teint, eigenlijk lichte crème, "embellisseur abricot" van postorderbedrijf "Le club des créateurs", een beetje mascara en een mooie, hydraterende lippenstift (niet te opvallend) Momenteel ben ik echt doodmoe (heb 3 kindjes van 4 jaar, 2 jaar en 3 maanden en de jongste heeft nog geen enkele nacht doorgeslapen, zelfs geen poging tot), maar iedereen zegt dat ik er goed uitzie (misschien liegen ze wel). Nu, mijn mama zegt ook dat ze dat niet aan mij ziet dat ik doodmoe ben (zie er wel nog altijd een beetje moe uit), dus de "oplapwerken" iedere ochtend zijn het wel waard (duurt max. 5 minuutjes).

Gast

RE: er fris uitzien na slapeloze nacht

Berichtdoor Gast » 17 feb 2007, 15:52

modellen smeren zalf tegen aambeien aan hun oogwallen. Zou spectaculair resultaat geven. Volgens mij niet zo gezond om alle dagen te gebruiken maar één keertje zal wel geen kwaad kunnen zeker.

Gast

RE: er fris uitzien na slapeloze nacht

Berichtdoor Gast » 26 feb 2007, 16:00

Lachen! Als ik weer eens doodmoe op kantoor aangestrompeld kom tover ik een glimlach op mijn gezicht en dan krijg ik steevast te horen of ik uitgeslapen ben... (niet dus, daar zorgen mijn 3 bengels wal voor).

Gast

RE: er fris uitzien na slapeloze nacht

Berichtdoor Gast » 04 mar 2007, 20:48

Hier een beetje hetzelfde probleem.Nochtans ben ik niet altijd doodmoe. Ik zie er van nature gewoon zéér bleek uit. Zonnebank en dikke lagen schmink zie ik ook niet zitten. Maar wat zou ik kunnen doen om een beetje natuurlijkogende kleur op mijn gezicht te krijgen? ik gebruik nu foundation, poeder en blush maar na een paar uurtjes op het werk zie ik er terug lijkbleek uit. Ik kan toch niet de hele dag staan poederen.

De schoonspecialiste zei me ook al dat het met de bloeddoorstroming te maken heeft. Daar is dus niet veel aan te doen.

Tips?
De bovenstaande van Nivea ben ik nu ook toevallig aan het proberen. Er staat niet op dat hetook voor het gezicht is enkel voor het lichaam. Ik ga het toch verder proberen op mijn gezicht.

Gast

RE: er fris uitzien na slapeloze nacht

Berichtdoor Gast » 08 mar 2007, 20:46

is geen bruin zonder zon hé die nivea , is echt een dagcreme niet voor je lichaam nivea beauty zo een glazen potteke echt de max

Blonde kopstoot

RE: er fris uitzien na slapeloze nacht

Berichtdoor Blonde kopstoot » 09 mar 2007, 17:44

Het klinkt misschien raar, maar als ik opsta met wallen onder mijn ogen smeer ik daar eerst een laagje aambeienzalf op ( sheriproct of zo iets)
na een half uurtje veeg ik de vettige zalf er weer af en de wallen zijn weg!

Het is een middeltje dat veel gebruikt wordt door;fotomodellen, mannequins, actrices,....

gebruikte theezakjes zouden ook goed werken naar het schijnt, maar ik vind die aambeienzalf toch veel makkelijker, daar kan ik tenminste mee rondlopen.


Terug naar “Tijd voor jezelf!”