Nieuwe tienerkamer

Anja_Moonen
Berichten: 13
Lid geworden op: 08 jul 2020, 15:38

Nieuwe tienerkamer

Berichtdoor Anja_Moonen » 09 dec 2020, 16:54

Met de kerstvakantie in aantocht zijn we van plan om de kamer van mijn oudste om te toveren in een echte tienerkamer. Zijn er bepaalde zaken die zeker niet kunnen missen in deze nieuwe kamer? Kennen jullie daarnaast ook leuke winkels waar we deze meubels en decoratie kunnen kopen?
Op Libelle Mama zag ik een aantal zaken die zeker nodig zijn in een tienerkamer. Ik ben benieuwd naar de kamers van jullie tieners. Zijn er bepaalde dingen die jullie hierin plaatsen die voor een groot succes zorgen? Alvast bedankt voor de tips!

Anouk_Deleermacker
Berichten: 27
Lid geworden op: 08 jul 2020, 16:58

Re: Nieuwe tienerkamer

Berichtdoor Anouk_Deleermacker » 11 feb 2021, 11:48

Hey Anja, wij hebben de kamer van onze oudste dochter ook recent helemaal aangepast. Aangezien ze binnenkort naar de middelbare school gaat, was het zeker wel tijd om voor een tienerkamer te kiezen. Een aantal zaken die wij aan de kamer toegevoegd hebben is een bureau en ruimte voor haar schoolspullen op te bergen. Aangezien ze dus nu vaker huiswerk zal hebben. Daarnaast vind je heel wat inspiratie op de website van Libelle Mama terug. Zo plaatsten we ook leuke posters, plantjes, opbergsystemen, etc. Hopelijk wordt de kamer van jouw oudste ook tof!


Terug naar “Eigen kamer”