man verlaten en rechten kind

Letterlijk alle soorten gezinnen. Klik door voor Pleegouders, Gescheiden ouders, Nieuw samengestelde gezinnen, Eenoudergezinnen, Tienermoeders, Multiculturele gezinnen en Holebi ouders
mama

man verlaten en rechten kind

Berichtdoor mama » 18 jun 2007, 20:35

Hallo,

ik heb reeds eerder een stek gehad maar ben niks wijzer.

Het gaat al lang niet tussen mijn man en ik. Veel ruzie en man is zeer opvliegend. In het verleden agressief maar het laatste half jaar houd hij zich in.
Twee vechters twee schuld maar NOOIT heb ik het vertrouwen van mijn man op de proef gesteld! Ik ben 2 x in huwelijkstherapie gegaan maar mijn man wilde niet mee omdat hij geen "zieleknijper "nodig heeft. Daarna vallen we weer in het oude ritme en blijf ik vechten alhoewel mijn vertrouwen in mijn man inmiddels tot 0 gedaald is. Leugens en stiekem gedrag hebben mij gekraakt. Tijdens ruzie ben ik bang omdat hij dreigt , ook waar de kleine bij is. Bang bang bang, dat zijn nu mijn kernwoorden.
Maanden roept mijn man dat hij wil scheiden en dat hij mij het leven zuur zal maken totdat ik vertrek. Ons kindje , dat alles voor me betekend, is telkens inzet van zijn spel. Nu, na zoveel tijd en ik werkelijk op ben, ben ik akkoord met een scheiding . De liefde is over, we slapen al maanden niet meer bij elkaar en nooit zijn we samen. Ons kindje is 18 maanden en besef nu meer dan ooit dat die hier onder gaat lijden. Telkens heb ik de scheiding tegen gehouden omdat hij, ondanks dat hij nooit thuis is, bi-locatie wil, 1 week ik en 1 week hij, en ik kan echt niet een week zonder mijn kind!! Aangezien voor mijn inmiddels elke dag een "overleving "is hoop ik dat hij een soepele regeing wil ( 50-50) maar niet om de week! Nu plotsling is hij ( zoals het altijd gaat) weer poeslief en wil niet meewerken aan een scheiding."als ik genoeg van mijn kind hou die ik hem dat niet aan"zijn zijn woorden. "ik moet maar vertrekken"maar weet dat ik dan misschien in het nadeel sta ivm mijn kind!! Maar hoe kan ik nog leven met een man die ik niet meer vertrouw en telkens zo'n leleijke dingen zegt?!
Ik wil een normaal gezin en een man die ik kan vertouwen maar weet dat dat er niet meer inzit....

Ik ben radeloos en bijna aan een zenuwinzinking toe!!! ik hou zielsveel van mijn kind en wil hem dit niet aandoen maar dit hou ik niet vol!!!!!!!!! Zelfs mijn man ben ik niet kwaadgezind maar die eenzaamheid en chantages kraken me echt!

Heeft iemand goede raad???? Hoe zit het met mijn kind??? Ik heb alles voor hem over maar de relatie tussen zijn ouders moet hem latertoch ook parten spelen?? Ik ben soms te moe om met mijn kind te spelen omdat ik geen energie meer heb........

Heeft iemand raad?

Gast

RE: man verlaten en rechten kind

Berichtdoor Gast » 19 jun 2007, 12:14

Scheiden!

Bilocatie wordt niet toegestaan in volgende gevallen :
-kinderen zijn te jong (en zeker 18 maand)
-ouders wonen te ver uit elkaar
-1 van de ouders bilocatie weigert
-bewijsbare,gegronde reden om bilocatie te weigeren (vb. huisgeweld)

Wil hij bilocatie omwille van het alimentatiegeld dat hij dan niet zou moeten betalen? Probeer eens te vragen waarom hij week-om week wil : uit geld of uit liefde voor zijn kind? Je zou versteld staan hoeveel en waarom vaders nu plotseling bilocatie willen 'op papier'.

xx

RE: man verlaten en rechten kind

Berichtdoor xx » 19 jun 2007, 12:36

uit ervaring kan ik, spijtig genoeg, zeggen dat bovenstaande beweringen niet kloppen.

ik ben bij mijn vorige vriend weggegaan, toen mijn zoontje 15 maanden was en de rechter heeft zonder aarzelen gezegd dat het bi-locatie was. we wonen 40 km uit elkaar, wat toch wel een afstand is, maar daar werd ook geen rekening mee gehouden. het feit dat ik niet instemde met bi-locatie had al helemaal geen nut meer, dan komt het erop neer dat je een moeder bent met ouderwetse opvattingen.

als ik moet afgaan op de verhalen die hier op het forum al verschenen zijn, moet er al een bom inslaan willen ze bi-locatie weigeren.

Gast

RE: man verlaten en rechten kind

Berichtdoor Gast » 19 jun 2007, 17:17

Het zal wel zijn, een kind blijft toch steeds een kind van TWEE ouders! Misschien zien jullie je man nu niet als een goede vader voor jullie kind omdat het tussen jullie slecht gaat... maar dat geeft jullie het recht niet om de vader zijn kind te ontzeggen én omgekeerd je kindje hun papa te ontzeggen!
Vrouwen! Denken het altijd beter te weten...
En ja, ik ben ook een vrouw, stiefmama en zwanger van ons eerste kindje; mijn vriend ziet er dagelijks van af dat hij zijn zoontje maar 1 WE op 2 ziet (hij is nog gescheiden onder de oude regeling)! En zijn zoontje mist hem ook keihard, belt papa soms wenend op omdat hij hem zo hard mist!
Asjeblieft, zet jullie relatieproblemen even opzij en kies het beste voor jullie kind!!!

mama

RE: man verlaten en rechten kind

Berichtdoor mama » 20 jun 2007, 12:16

Mevrouw hierboven; als u eens rustig leest dan merkt u dat ik mijn man zijn rechten NIET ontzeg maar een andere regeling wil dan 1 week mijn kind missen. Hij kan dit ook niet zoals hij zegt dus ik vraag om een andere regeling......
Ik weet dat hij alleen maar dreigt en mij het leven moeilijk wil maken dus ik vrees dat wij er samen niet uitkomen. Na alles wat ik heb meegemaakt ( jullie weten nog niet alles) is de situatie niet meer vol te houden en vrees ik dat hij wacht tot ik ga!!!! Bijna is het zover..... maar ik ben bang voor mijn kind!!!

Dus zeggen dat ik mijn problemen opzij moet zetten is maar al te makkelijk en JA, ik wil alleen het beste voor mijn kind!!!!! Maar wat heeft een kind aan zijn moeder als die binnenkort een zenuwinzinking krijgt want daar stuurt mijn man op aan??!!! Ik heb toch ook nog een beetje een leven........

ook mama

RE: man verlaten en rechten kind

Berichtdoor ook mama » 20 jun 2007, 15:27

Aan mama hierboven, gelijk heb je. Ik ben nu een jaar uit elkaar en nog maakt mijn ex me het leven moeilijk. Het is zelfs zo erg dat ik een advokate in de hand moet nemen. Hij trekt zich niks van de kinderen aan, maar weet dat hij mij zo kan breken. Als ik je een goede raad mag geven ... hoor eerst bij een vrouwelijke advokate, wat de rechten en plichten zijn. Ik ben gescheiden met EOT, heb alles achter moeten laten en zonder iets buiten gegaan (door ex). Wel mijn kinderen meegenomen.;) Wat ik geleerd heb is ... hoe zwaar de dreigementen ook zijn, deze fout maak in niet meer. Iedereen heeft recht op hetzelfde. Maar ja, als je alleen ervoor staat, en je ex word op alle gebied gesteund door zijn ouders en familie ... dan ist echt wel erg zwaar hoor.

En aan degene die nu opmerkingen hebben ... niemand kan een andere zijn leven maken, niemand weet hoe een ander zijn jeugd etc is verlopen. Respecteer ieder voor wie hij is, dat maakt het al veel draagelijker.

Aan de steifmama, reageer niet zo op andere. Wat weet jij wat er gebeurt binnendeurs bij andere koppels. Je mag jullie situatue NIET vergelijken met andere. Ik vind het uiteraard spijtig dat je man zijn zoontje zo weinig ziet. Misschien zit er een kans in dat jullie meer bezoekrecht kunnen verkrijgen. Ik wens je ook veel geluk met je zwangerschap.

Groetjes, mama

Gast

RE: man verlaten en rechten kind

Berichtdoor Gast » 21 jun 2007, 12:49

Sommige papa's zijn het vaderschap echt niet waard!!!
Maar die worden over dezelfde kam geschoren als de goeie papa's en hen wordt ook bilocatie verleend, zelfs al heb je bewijzen dat het niet gaat.
De mijne heeft losse handen. Ga jij nog uw kinderen geven aan zulks manspersoon als je ook eens hebt mogen proeven van zijn vuistslagen?
Ik had nochtans bezoekruimte aangevraagd. De bewijzen werden door zijn advocaat geminimaliseerd maar niet ontkend. De rechter 'tot in beroep' gaf hem klassieke WE-regeling en woensdagen erbovenop.
Nu wil hij bilocatie via de jeugdrechtbank. Ik heb wel het 'geluk' dat hij de kinderen constant bij zijn ouders dumpt.

Peter Van Der Josh
Berichten: 2
Lid geworden op: 08 feb 2019, 00:06

Re: man verlaten en rechten kind

Berichtdoor Peter Van Der Josh » 09 feb 2019, 08:56

Peter van der Josh en ik zijn 5 jaar getrouwd geweest met twee kinderen, ze was alles voor me en alles was perfect tot 5 maanden geleden toen ze een nieuwe baan kreeg en alles aan haar veranderde, ze zou laat op de avond blijven en doen wat ze ook was Ik was erg gekwetst, maar ik wilde dat ons huwelijk goed zou verlopen omdat ik zo veel van mijn vrouw hou. Enkele weken geleden brachten haar advocaten me scheidingspapieren en ik was zo verrast dat ik me niet kon voorstellen gescheiden te zijn van mijn kinderen. smeekte haar, maar ze zei dat ze de liefde van haar leven had gevonden, die nacht huilde ik als een baby mijn wereld was weg, ik riep mijn vriend om advies en hij vertelde me hoe zijn buurman een heer Bubuza ontmoette die hem hielp met een soortgelijk probleem, dus Ik nam contact op met Lord Bubuza en hij zei dat als ik zijn instructies zorgvuldig opvolg ik mijn vrouw binnen 12 tot 16 uur terug zal brengen. Ik deed precies zoals Lord Bubuza me vertelde en tot mijn grootste verbazing kwam 15 uur later mijn vrouw naar huis met excuses aanbieden en huilen Het spijt me dat ze was, dat ze zich realiseerde kan geen leven zonder mij leven. Ze belde haar advocaat om de scheiding te annuleren. Ik zal Lord Bubuza voor eeuwig dankbaar zijn dat hij me helpt mijn familie terug te krijgen ... Heb je hulp nodig ??? neem contact op met Lord Bubuza via e-mail: lordbubuzamiraclework@hotmail.com of via de website: http://Lordbubuza.website2.me of via WhatsApp: +1 505 569 0396


Terug naar “Alle soorten gezinnen, oud en nieuw”