Disneyland Parijs

Anouk_Deleermacker
Berichten: 27
Lid geworden op: 08 jul 2020, 16:58

Disneyland Parijs

Berichtdoor Anouk_Deleermacker » 08 jul 2020, 17:10

Hoi, Onze kids zijn 7 en 4 jaar oud en gek op Disneyfilms. Toen hun vriendjes en vriendinnetjes zeiden dat ze naar Disneyland Parijs waren geweest wouden ze ook meteen gaan. We (mijn partner en ik) hebben er even over gepraat maar de Covid-19 quarantaine kwam dan en we hebben er niets meer over gezegd. Onze kids willen nog steeds graag naar Disney en nu alles weer stillaan aan het openen is hebben we het er al over gehad. Nu kwamen er toch wel wat vraagjes bij ons op.
Welk hotel moeten wij nemen? Zijn er veel attracties voor jongere kinderen van 4? Vinden jullie het de moeite waard aangezien het toch veel geld kost, en nemen jullie tickets voor beide parken of is het tweede park het geld extra niet waard? Bovendien kent onze zoon van 4 het principe van wachten nog niet zo goed, dus zijn wij bang dat het wachtrijen gaan zijn van 2 uur en dat we een chagrijnig kind mogen meesleuren in de wachtrij. Wat zijn jullie ervaringen met Disneyland Parijs?

Hermine_Kerrebroeck
Berichten: 35
Lid geworden op: 08 jul 2020, 16:02

Re: Disneyland Parijs

Berichtdoor Hermine_Kerrebroeck » 13 jul 2020, 14:48

Hallo, Wij zijn net voor de sluiting van covid-19 nog geweest in februari. Ik ben altijd al van kinds af aan naar Disneyland geweest dus was het vanzelfsprekend dat ik mijn kids ook naar Disneyland meenam. Wij verblijven bijna altijd in Hotel Santa Fe. Het is het goedkoopste Disney hotel maar je hebt alles wat je nodig hebt. Onze 3 jongens vinden het daar heel leuk aangezien alles in Cars thema is. In de ochtend kun je buffet in het hotel krijgen (te reserveren bij je boeking). Er zijn genoeg attracties voor kleinere kinderen. Onze tweeling van 4 gaan bijna overal op (behalve de attracties waar ze te klein voor zijn) maar hun favoriet is zeker en vast Buzz Lightyear lazer blast. Ik raad je zeker een fastpass aan voor die attractie. Disneyland park en Walt Disney studios zijn zeker en vast het geld waard. Hele leuke attracties en veel karakters doorheen de beide parken. Op de foto gaan met onze favoriete disney figuren doen we het liefste. Op vlak van wachtrijen kan ik je 2 tips geven, ga buiten het hoogseizoen en maak gebruik van het fastpass systeem. Wij gaan altijd in het laagseizoen en we wachten maximaal 20 minuten (de kou van het laagseizoen moet je er natuurlijk bij nemen haha). Als we ergens moeten wachten spelen we meestal wat spelletjes. Het enige dat ik je nog zou aanraden is om hier even naar de winkel te gaan achter koekjes in disney thema en die mee te nemen in een rugzakje op de dag van je bezoek. Koekjes en andere snacks zijn jammer genoeg redelijk duur in Disneyland.

Thomas_Claes
Berichten: 2
Lid geworden op: 14 apr 2021, 09:56

Re: Disneyland Parijs

Berichtdoor Thomas_Claes » 16 apr 2021, 09:37

Hallo,
Ik heb een nuttig artikel gelezen, ik denk dat het relevant is. Who cares, hier is de link: https://www.worldwidewendy.be/blog/inbr ... r-vakantie of hier https://www.coolesuggesties.nl/bescherm ... preventie/ ;)


Terug naar “Op stap gaan”