Pagina 1 van 1

nog een engeltje

Geplaatst: 03 jan 2008, 07:56
door Gast
mijn vriendin is op 1 januari bevallen van een jongentje na een perfecte zwangerschap. Maar het mocht niet zijn het jongentje was dood in de buik

ben al op bezoek geweest maar het doet mij zo een pijn om haar en haar vriend zo te zien en in een lege kamer binnen te komen waar normaal veel geluk en gelach is.

we waren samen zwanger en deelden onze gedachten en verhalen van de dokter enzo. Maar nu ben ik sprakeloos, het doet mij al zo een pijn wat moet het dan niet zijn voor hen?!

RE: nog een engeltje

Geplaatst: 03 jan 2008, 09:43
door Maya
Eerst en vooral veel sterkte!
probeer te praten met haar zowel over het kindje als over andere dingen,
want het ergste dat je kan tegenkomen is dat de mensen nietmer normaal
tegen je doen en je niks meer zeggen omdat ze bang zijn om iets fout te zeggen.
Dit is een verschrikkelijk verhaal en voor die ouder zal het nu een heel moeilijke lijdensweg zijn om er weer bovenop te geraken. Dus blijf hen steunen door dik en dun

RE: nog een engeltje

Geplaatst: 03 jan 2008, 10:06
door Gast
dit zal ik zeker doen hoe moeilijk het ook is deze middag ga ik terug gaan naar het ziekenhuis bedankt voor de aanmoediging

RE: nog een engeltje

Geplaatst: 03 jan 2008, 11:17
door mama van lennert en lara*
Blijf zeker bij je vriendin op bezoek gaan en praat over haar kindje ik had ook graag dat ze mij vroegen hoe ze eruit zag op wie ze trok.Soms denken de mensen dat ze moeten zwijgen over het kindje omdat het er niet meer is maar integendeel voor mij was dit belangrijk,heel veel sterkte voor je vriendin ze mag blij zijn met zo'n vriendin.Weten ze wat de reden was?

RE: nog een engeltje

Geplaatst: 03 jan 2008, 11:21
door Gast
nee vandaag ging de autopsie zijn zodra ik iets weet laat ik het weten

RE: nog een engeltje

Geplaatst: 06 jan 2008, 21:04
door MissyMe
Wat erg! Heel veel sterkte gewenst... Een autopsie, brrr, ik moet er niet aan denken. Dan heb je je kindje al verloren en dan... Ik snap ook wel dat ze de doodsoorzaak moeten kennen maar toch, ik zou het persoonlijk heel moeilijk hebben met zo'n autopsie denk ik. Ken je de uitslag al?

RE: nog een engeltje

Geplaatst: 12 jan 2008, 07:49
door Gast
nee ik weet nog van niks normaal nog een weekje denk ik en dan weten ze het

RE: nog een engeltje

Geplaatst: 12 jan 2008, 13:21
door carol
heel veel sterkte! Verschrikkelijk hé, zoiets is niet menselijk... van mijn vriendin is het nu geleden van begin november (zie: 'ik moet het van mij afschrijven')
we praten er nog geregeld over en inderdaad, ook over andere dingen. Dat is zeer belangrijk!! En de ene dag zal ze er behoefte aan hebben om erover te praten, de andere dag niet.. en stiltes absoluut niet uit de weg gaan, gewoon bij elkaar zijn, zonder iets te zeggen is niet verkeerd, u niet ongemakkelijk voelen of wanhopig zoeken achter woorden..
Het moet voor u hééél moeilijk zijn omdat je ook zwanger bent... wanneer is de bevalling van u?

MissyMe, ik persoonlijk zou absoluut wel een autopsie willen, ik denk dat dit zeer belangrijk is om het te kunnen plaatsen, en vooral naar de toekomst toe op genetisch vlak, als men opnieuw wil zwanger worden, begrijp je?
Natuurlijk is iedereen daar vrij van hé..

greetz
carol