getuigenis op vitaya: info

Gast

getuigenis op vitaya: info

Berichtdoor Gast » 21 mar 2007, 16:12

Morgen donderdag om 23u50, of vrijdag om 15u55: medisch dossier op TV zender Vitaya. Medisch Dossier staat deze week volledig in het thema van borstkanker. Monica Moritz praat ongegeneerd met vrouwen over hun borsten en hun ziekte. Zo ontrafelt ze de belangrijkste misverstanden rond borstkanker. Ze praat over seks na een borstamputatie. Twee op de drie vrouwen krijgt namelijk seksuele problemen eens ze een borst minder hebben. Maar ze bekijkt ook de badpakkenmode voor vrouwen met een borst minder.En wat na een borstmastectomie? Loop je aan één kant plat door het leven? Prop je een beha vol met watten of kies je voor een borstprothese? Tegenwoordig willen steeds meer vrouwen een borstreconstructie. En dat is dan niet steeds de siliconenvulling. Er zijn ook operatietechnieken waarbij er op de billen wat af gaat, en op de borst wat bij komt.

Gast

RE: getuigenis op vitaya: info

Berichtdoor Gast » 21 mar 2007, 20:40

Heb gisteren op vitaya reeds een reportage gezien ivm borstkanker, vermoed dat het om dezelfde reportage gaat? Heel interessante, beklijvend en vooral realistische getuigenissen!

Ik kijk vooral uit naar de reportage van volgende week ivm baarmoederhalskanker. Ben zelf als jonge mama in het voorstadium van baarmoederhalskanker gekomen, met alle gevlgen van dien... Een onderschatte ziekte waar gelukkig nu meer onfo rond gegeven wordt!


Terug naar “Borstkankerforum”