Adoptie Geronimo

Marthe VandeStaey
Berichten: 1
Lid geworden op: 08 nov 2016, 09:59

Adoptie Geronimo

Berichtdoor Marthe VandeStaey » 08 nov 2016, 10:00

Hallo iedereen!

Ik werk voor het productiehuis Geronimo en wij maken een nieuw programma 'Het Gezin'. Vanuit het productiehuis wil ik jullie namelijk heel graag aanspreken, in de hoop dat jullie ons verder op weg kunnen helpen bij onze zoektocht naar Vlaamse gezinnen voor ons nieuw tv-programma.
Wij zoeken namelijk een koppel dat hun kindje gaat adopteren en daar ook al zeker van is. Zijn jullie dat koppel of kennen jullie iemand? Je mag altijd een privé berichtje naar me sturen of mij opbellen op het nummer 0472 40 24 02.
Momenteel zijn we bij Geronimo volop bezig met de voorbereidingen van een gloednieuwe docureeks voor Eén: ‘Het Gezin’. In deze reeks zal ‘het gezin’ centraal staan: het gezin is immers een bron van geluk maar soms ook een poel van frustratie. Iedereen probeert zijn gezinsleven zo perfect mogelijk te regelen al loopt niet altijd alles van een leien dakje. Een voorsmaakje: www.een.be/hetgezin
Indien jullie nog vragen of twijfels zouden hebben, aarzel dan zeker niet om me te contacteren: ik help jullie graag verder!

| Geronimo
an independent production warehouse
Indiëstraat 12b
2000 Antwerpen
0472 40 24 02
marthe.vd@gmail.com
www.geronimo.be

Terug naar “Adoptie”