Nieuwe huisregels 2020

Het forum van Libelle Mama is een plaats waar je als (toekomstige) mama terecht kan voor tips & tricks en vragen. Wij vinden respectvolle communicatie, de sfeer en de veiligheid van onze bezoekers enorm belangrijk. Daarom heeft Libelle Mama een aantal huisregels opgesteld die je onder dit topic terug kan vinden.
Marthe_Jansen
Berichten: 10
Lid geworden op: 07 mei 2020, 09:19

Nieuwe huisregels 2020

Berichtdoor Marthe_Jansen » 19 jun 2020, 11:38

Via het Libelle Mama forum bieden wij een platform voor alle (toekomstige) mama’s om in gesprek te gaan, tips & tricks te delen en vragen te stellen. Op dit forum vinden wij respectvolle communicatie, een goede sfeer en de veiligheid van alle bezoekers enorm belangrijk. Daarom heeft Libelle Mama een aantal huisregels opgesteld waar je je als gebruiker aan dient te houden.

Huisregels
  • Onze huisregels dienen steeds gerespecteerd te worden. Als dit niet gebeurt kan dit leiden tot het blokkeren van je account of een verbanning van het forum.
  • Val andere forumgebruikers nooit persoonlijk aan, wees beleefd en vermijd provocerende berichten. Ongepast taalgebruik is ten strengste verboden en kan leiden tot het blokkeren van je account of een verbanning van het forum.
  • Je gebruikersnaam mag niet als schokkend ervaren worden door andere leden van het forum. Deze gebruikersnaam mag dus niet van racistische of discriminerende aard zijn, of verwijzingen bevatten naar zaken die over het algemeen niet aanvaard worden.
  • Berichten van discriminerende of racistische aard zijn ten strengste verboden op het forum. Deze berichten kunnen leiden tot het blokkeren van je account of een verbanning van het forum.
  • Elke persoon dient maar één account aan te maken om verwarring of een groot aantal niet-actieve accounts te vermijden. Als je niet meer ingelogd raakt op je account of je wachtwoord vergeten bent, bekijk dan in het onderwerp veelgestelde vragen hoe je dit oplost.
  • Plaats geen reclameboodschappen op het forum. Libelle Mama is bedoeld voor persoonlijke correspondentie tussen leden, niet voor reclame of werving. Deze posts zullen dan ook steeds verwijderd worden en bij herhaald gebeuren kan dit leiden tot het blokkeren van je account of een verbanning van het forum.
  • Plaats nieuwe berichten steeds onder de juiste categorieën. Wanneer berichten fout geplaatst worden kan dit ertoe leiden dat ze verwijderd worden.
  • Respecteer steeds de andere forumgebruikers. Het forum vormt een plaats om anderen te helpen en dingen bij te leren.
  • Op het forum communiceren we steeds in heldere en duidelijke taal en op een respectvolle manier.
Als je het gevoel hebt dat een post een van deze regels overtreedt, aarzel dan niet om dat bericht te rapporteren. Dit doe je met het kleine uitroepteken in de rechterbovenhoek van elk bericht. Alternatief kan je ook contact opnemen met een van de beheerders. Zij zullen de betrokken post dan analyseren en indien nodig verwijderen.
Op deze manier kunnen we ervoor zorgen dat het forum voor iedereen respectvol en amusant blijft.

Terug naar “Huisregels”