Baby Spa.

Baby Spa
Berichten: 3
Lid geworden op: 03 jun 2017, 17:39

Baby Spa.

Berichtdoor Baby Spa » 03 jun 2017, 18:07

Hallo beste forummers.

Wij zin opzoek naar "proefkonijnen" lees hieronder meer.


wij zijn een jong koppel dat onze dromen nastreeft. In oktober 2016 zijn we trotse ouders geworden van ons zoontje Dean. Na een moeizame bevalling had Dean last van vastzittende spieren en ook krampen speelde hem parten de eerste maanden. Als ouders voelden we ons echt machteloos op dat moment.
We hebben ons zoontje 5 weken na de geboorte laten behandelen bij een osteopaat en na een 8-tal weken kregen we een super gelukkig kindje in de plaats! Zelf zijn we opzoek gegaan naar wat ouders in een gelijkaardige situatie kan helpen en willen we wederom gewoon een zalig ouder- babymoment aanbieden.
En zo is onze Baby Spa tot stand gekomen. Verder bezitten we volgende diploma's/certificaten om jullie met kennis van zaken te kunnen onthalen in onze Baby Spa: opvoeder-begeleider, babymassage en levensreddend handelen voor kinderen.

Wij bieden één sessie hydrotherapie (25 minuten) en yoga (25 minuten) aan voor 55 euro.

-Wat is hydrotherapie voor baby's?
Het id een unieke vorm van watergewenning waarbij jullie kleine ukjes vrij bewegen in een professioneel ontworpen spa doormiddel van een speciale drijfband rond hun nekje. Het water is chloorvrij, omdat chloordampen schadelijk zijn voor de kwetsbare longen van baby's tot 12 maanden. Uit verschillende onderzoeken is namelijk gebleken dat baby's tot 6 maanden te weinig bewegen. Naast heerlijk genieten helpt een half uurtje rond drijven en trappelen tegen: krampjes, versterkt het de spierontwikkeling van je baby en heeft het een positief effect op de bloedsomloop, neurologische ontwikkeling en vergroot het de longcapaciteit. Door de fysieke inspanning zal je baby lekker slapen nadien. Verder is het een super tof uitje om de band tussen baby en ouders te versterken. De aanmoediging die jij als ouder geeft met stem, gebaren en blikken geeft je baby meer zelfvertrouwen.

-Wat is baby yoga?
Het is een combinatie van masseren en bewegen. Voor jouw baby is dit een heerlijk moment en stimuleert het de neurologische-,motorische- en emotionele ontwikkeling van je baby.
Fysieke klachten zoals krampjes en obstipatie worden verlicht. Ook de band tussen baby en ouder wordt hier wederom versterkt, met aanrakingen.
Baby's genieten van de warmte en de het masseren stelt hen gerust.

Verder bieden we in onze zaak nog een standje aan met verzorgingsproducten van het merk Petit&Jolie. Deze producten zijn 100 procent van biologische oorsprong.
Bevatten geen conserveermiddelen, geen parabenen, geen kleurstoffen en geen zeep. Een echte aanrader voor het kwetsbare baby huidje!

Wij kijken er alvast naar uit jullie te mogen ontvangen in onze baby spa te Boom.

Bezoek ons ook op : http://baby-spa.be/

Contact: info@baby-spa.be

Terug naar “Gezondheid”