Wat eten bij gegrilde zalm?

Julia

Wat eten bij gegrilde zalm?

Berichtdoor Julia » 15 jan 2008, 10:17

Hallo,

Mijn man, kinderen en ik eten te weinig vis omdat ik het niet zo goed kan klaarmaken. Nu heb ik in de Colruyt eens een grote zak met stukken zalm (diepvries) gekocht en vraag ik me af wat ik erbij kan klaarmaken?

Meestal eten we het met stamppot met zurkel of spinazie, maar eerlijk gezegd vind ik alles een beetje te droog.

Waarmee combineren jullie zalm (vis in het algemeen) en maken jullie er eventueel een sausje bij? Zo ja, dewelke?

Bedankt om me hierbij te helpen.

Gast

RE: Wat eten bij gegrilde zalm?

Berichtdoor Gast » 15 jan 2008, 10:19

gestoofde/ gewokte savooikool (met wat champignons als je er in huis hebt) is daar lekker bij . Is een receptje van Piet de Prins dacht ik, en ik vond het eerst nogal een rare combinatie klinken, maar het gaat perfect samen.

Gast

RE: Wat eten bij gegrilde zalm?

Berichtdoor Gast » 15 jan 2008, 10:41

Broccoli, venkel (eventueel met kaassaus), prei (eventueel met witte saus of kaassaus), rauwkost (verschillende soorten sla, tomaat, witlof, ...), gegrilde halve tomaat, gestoofd witlof, gestoofde boontjes met ajuin, ...


Terug naar “Eten”