wie weet het recept van de spaghetti KASTART uit Gent ?
RE: wie weet het recept van de spaghetti KASTART uit Gent ?
Oh nee, welk kieken heeft dat kastart gedoe weer naar boven gehaald?
RE: wie weet het recept van de spaghetti KASTART uit Gent ?
Hehe ik lees nu pas dit topic. Geweldig gewoon... Nog steeds niemand het kastartgeheim ontdekt? Ook ik ben een fan hoor! De dag dat iemand het recept hier plaatst, kook ik het voor een hele maand peins ek :)
RE: wie weet het recept van de spaghetti KASTART uit Gent ?
lol
ik vind het zo grappig
dat ik het nog eens up
ik vind het zo grappig
dat ik het nog eens up
RE: wie weet het recept van de spaghetti KASTART uit Gent ?
dat zou ik nu ook echt willen weten....
RE: wie weet het recept van de spaghetti KASTART uit Gent ?
ik at daar vandaag en het was lekker
RE: wie weet het recept van de spaghetti KASTART uit Gent ?
je kan ook al vlug content zijn nietwaar?
RE: wie weet het recept van de spaghetti KASTART uit Gent ?
In Lebbeke bij Dendermonde is er een heel goed pastarestaurant nl. "de eetkamer". Alleen in het week-end.
RE: wie weet het recept van de spaghetti KASTART uit Gent ?
de lekkerste pastasaus is die mijn vriend maakt
is halve italiaan
en om hem te gaan eten is die van Al Dente in Antwerpen zowat den beste trekt er goed op trouwens
al is daar de saus met gerookte kip lekkerst
is halve italiaan
en om hem te gaan eten is die van Al Dente in Antwerpen zowat den beste trekt er goed op trouwens
al is daar de saus met gerookte kip lekkerst
RE: wie weet het recept van de spaghetti KASTART uit Gent ?
Wij zijn donderdagavond naar de Kastart geweest en er stonden zowel binnen als buiten mensen te wachten.
En dat om 8uur ´s avonds.
Dan maar naar den Tai ...
En dat om 8uur ´s avonds.
Dan maar naar den Tai ...
RE: wie weet het recept van de spaghetti KASTART uit Gent ?
Heb wat gegoogled en vond dit als ingrediënten voor kastart spaghetti: misschien is het dit?
Ingrediënten
100 g gehakt
100 g américain natuur
4 klaine sjalotjes
2 tenen look
1 klein blikje tomatenpuree
100 g Pecorino Romano
100 g Parmezaanse kaas
een soeplepel olie
100 g boter
250 G pasta naar keuze
tijm
cayennepeper
peper en zout naar smaak
twee lepels bloem
500 ml melk
Ingrediënten
100 g gehakt
100 g américain natuur
4 klaine sjalotjes
2 tenen look
1 klein blikje tomatenpuree
100 g Pecorino Romano
100 g Parmezaanse kaas
een soeplepel olie
100 g boter
250 G pasta naar keuze
tijm
cayennepeper
peper en zout naar smaak
twee lepels bloem
500 ml melk
RE: wie weet het recept van de spaghetti KASTART uit Gent ?
Wat ist mike, durft ge oewen eigen naam niet meer te gebruiken en schrijft ge al in de plaats van oe vriendin?