FV na 6 maanden BV.Pepti vs H.A.

Gast

FV na 6 maanden BV.Pepti vs H.A.

Berichtdoor Gast » 26 dec 2007, 10:46

Dag allemaal,

binnen een paar weken moet ik terug aan de slag. Indien de BV daardoor sterk zou verminderen, heb ik met de KA besproken dat we daarna zouden overschakelen op Nutrilon Pepti 2 omdat mijn zoontje aanleg heeft om eczeem te ontwikkelen.

Door de Bv die hij nu krijgt, heeft hij er gelukkig nog niet te veel last van, maar ik ben bang dat de poppen aan het dansen gaan van zodra er KV aan te pas gaat komen...

Heeft er iemand ervaring met Pepti 2 of Nutrilon H.A.?

Alvast bedankt!

Gast

RE: FV na 6 maanden BV.Pepti vs H.A.

Berichtdoor Gast » 28 dec 2007, 14:00

Ikzelf heb 5 maanden BV gegeven aan on zoontje en toen zijn wij overgeschakeld op Nutrilon Pepti. Echter die Pepti lustte ons zoontje niet, die melk heeft echt een bedorven kaasgeur en smaakt slecht. Toen hebben we Nutrilon HA geprobeerd en dat dronk hij zonder probleem.

Gast

RE: FV na 6 maanden BV.Pepti vs H.A.

Berichtdoor Gast » 06 jan 2008, 17:37

ons oudste heeft altijd nutrilon pepti gedronken (bv mislukt) en alhoewel er veel eczema en allergieën in de familie zitten, heeft ze er geen last van. die pepti heeft idd niet de beste geur, maar bij ons wist het schaap van niet beter ;-)
pepti is niet goedkoop (6 jaar geleden net geen 20¿), maar natuurlijk mag dit niet de hoofdmotivatie zijn. het was in de materniteit dat ze de pepti aangeraden hadden omwille van het hoge risico op allergieën en eczema. de volgende 2 kregen/krijgen bv en hebben niet meer of minder aanleg voor allergieën ed. (gelukkig maar)
toen de oudste 11 maanden was, had ze wel groeimelk gekregen in de opvang omdat ik vergeten was de melkpoeder mee te geven en sinds dan wilde ze die pepti langs geen kanten meer drinken, waarschijnlijk toch niet de beste smaak ook...

groetjes,


Terug naar “Eten”