draagdoekenworkshops januari - februari

eva

draagdoekenworkshops januari - februari

Berichtdoor eva » 15 jan 2008, 10:24

Dag (aanstaande) mama's en papa's,


Er is een nieuwe draagdoekenworkshopkalender voor [b]januari - februari[/b]:

- zondag 20 januari om 15u: algemene draagdoekenworkshop

- zondag 27 januari om 15u: algemene draagdoekenworkshop

- zondag 24 februari vn 10u - 12u: demonstratie in het Kraamzorgcentrum in GentEen beetje uitleg over de verschillende soorten workshops:

[b]Algemene workshops[/b]

Demonstratie en uitproberen van alle soorten doeken, vooral gericht op ouders van kleine baby's of aanstaande ouders (hoewel info over oudere kindjes ook aan bod komt, maar beperkter), met extra tips rond voeden in de doek, wat je kan doen als je kindje huilt in de doek, enz...


[b]Workshops geweven knoopdoeken[/b]

Specifiek voor gebruikers van de amazonas, didymos, storchenwiege, BB-slen, Bebina, ellaroo, hoppediz,... of mensen die van plan zijn zich een dergelijke doek aan te schaffen, met extra tips en technieken die niet meteen in iedere gebruiksaanwijzing staan. Ook heup- en rugdragen met de geweven knoopdoek komen uitgebreid aan bod.


[b]Workshops rugdragen en dragen van oudere kindjes[/b]

Over het gebruik van doeken zoals de mei-tai/ABC/ergocarrier, geweven knoopdoek, ringsling, zsazsa/kubeba, podeagi... dus allerlei soorten doeken die ook geschikt zijn voor het dragen van zwaardere kindjes, met extra aandacht voor rugdragen en ergonomisch dragen.


[b]Workshop (zelf maken en) gebruiken van een ringsling[/b]

Tijdens deze
workshop wordt kort voorgetoond hoe je zo'n doek zelf kan maken, kan je eventueel ringen kopen (10 euro/paar), en wordt vooral het gebruik ervan geoefend.

[b]Praktisch[/b]:

De workshops gaan door in [b]Gent[/b] (wijk brugse poort), op een vrij makkelijk te bereiken locatie (zijstraat van de stadsring), en baby's en peuters die niet zonder mama kunnen, zijn zeker welkom (speelgoed aanwezig). Als je zelf een doek in je bezit hebt, neem die dan maar mee!

Workshops kunnen ook op verplaasting gegeven worden...

Heb je een ruime woonkamer en wil je graag een workshop (of meerdere workshops, zelfs op regelmatige basis) bij je thuis laten doorgaan? Dan kan je [b]gastmoeder[/b] zijn. Wil je hier graag meer uitleg over? Mail me!
Vooraf inschrijven is nodig, voor meer info en inschrijvingen kan je mailen op [email]draagdoekmama@telenet.be[/email].De doekentheek biedt ook enkelvoudig geweven knoopdoeken te koop aan:

De [b]Amazonas Carry Sling[/b] is een enkelzijdig geweven knoopdoek, geschikt voor pasgeborenen tot kinderen van 20 kg. Omdat die zo licht en dun is is hij ook geschikt voor het dragen in erg warm weer. Je kan de Amazonas (70 cm breed en 5m10 lang) via de doekentheek kopen voor 54,90 ¿, excl verzendingskosten. Mail me (vrijblijvend!) voor meer uitleg over lengtes, kleuren en verzendingskosten...Groetjes,

Eva - [url]www.doekentheek.be[/url]

Anouschka

RE: draagdoekenworkshops januari - februari

Berichtdoor Anouschka » 15 jan 2008, 11:30

Hallo,

in augustus hebben mijn vriend en ik een workshop bij jou gevolgd. Ondertussen is ons dochtertje Leni bijna 10 weken oud en we zijn nog geen enkele keer op stap geweest zonder de doek. We hebben echt veel aan de workshop gehad ( wel nog eens op youtube gekeken om wat op te frissen) en voelden ons door de workshop zelfzeker genoeg om er haar direct in te stoppen.

eva

RE: draagdoekenworkshops januari - februari

Berichtdoor eva » 15 jan 2008, 12:33

Hey Anouschka,


Da's fijn om te horen(en proficiat he!)!


Bedankt om het hier te delen!


Groetjes,


eva


Terug naar “Je baby maand na maand”