Babeurre, welke?

Kiara

Babeurre, welke?

Berichtdoor Kiara » 29 nov 2007, 07:09

Hey
Hier is al eens een topic over gestart geweest had ik gezien maar kan het niet meer terug vinden! Ik vroeg me dus af welk merk babeurre jullie gebruikten? omdat mijn kindje zware reflux heeft en krijgt al losec en motilium en drinkt nu nutrilon ar maar meestal geeft hij het wel over of zit hij uren na de voeding te slikken en met de hik en ik gebruik nogthans bfree flessen maar deze helpen hier niet echt, hij krijgt nog twee flesjes per dag en dan nog groentenpap en fruitpapje,maar mijn kindje is nu ondertussen al bijna 7 maand, hopelijk gaat het wat beginnen verbeteren want hij ziet af hooor, en daarom de de ka voorstelde om babeurre te geven, omdat ik al veel verschillende melken had geprobeerd enzo en hij zei wel dat het beste was dat ik vitaminen erbij gaf, maar weten jullie ook welke dit zijn?ik dacht an vitaminen D? Klopt dit?
Groetjes

Gast

RE: Babeurre, welke?

Berichtdoor Gast » 29 nov 2007, 07:28

Proficiat voor je KA! :( Meneer stelt een totaal ongeschikte soort melk voor, brabbelt iets van vitaminen maar laat het na ook te vertellen welke vitaminen. Karnemelk is niet geschikt voor zo jonge baby's. Als je baby zo veel last van reflux heeft dan kan je misschien eens proberen vaker een kleinere maaltijd te geven in plaats van 4 keer per dag de maag totaal over te belasten. vooral eens naar een KA gaan die voor deze job heeft gestudeerd. ;)

Gast

RE: Babeurre, welke?

Berichtdoor Gast » 29 nov 2007, 08:06

aan hier boven??? duidelijk een mama zonder problemen met haar kindje!!!!!
hou je comentaar dan voor u!
wij willen ook het beste voor ons kindje, en dat is op dit moment haar groot brengen zonder pijn!!!

meer kleinere voedingen?? hoe doe je dit dan? zeggen tegen je baby je moet nu stoppen sewes krijg je nog een beetje?????
mijn klein dinkt 3x 210 en 3x 170 per dag en is 14w!!!
als ze honger heeft, en niks anders kan drinken als nutramigen, en nog pijn heeft want dan??

en trouwens meer kleinere maaltijden? zo rust haar maagje nooit!
dus als je er geen verstand van hebt zwijg dan!!!!!!

ps, motilium, gaviscom, zantac!!, en losec is dat dan wel geschikt voor baby's???
als volwassen mag je bv zantac maar 1 week namen, ons klein neemt het al 10w en nu losec!
wees is eerlijk als babeurre zou helpen, want zou jij doen? die medicatie geven, en die melk??

en niet antwoorden geen van beiden, want geen medicatie is na 3 dagen niet meer kunnen eten door een verbranden slokdarm! = ziekenhuisopnamen, en helse pijn!!!

Gast

RE: Babeurre, welke?

Berichtdoor Gast » 29 nov 2007, 08:07

sorry moest dus zijn, medicatie geven OF die melk

Gast

RE: Babeurre, welke?

Berichtdoor Gast » 29 nov 2007, 10:11

Als het nodig is dan geef je medicatie. Door de karnemelk creëer je andere problemen. Blijkbaar weet je er zelf niet al te veel over babyvoeding. Karnemelk bevat in de verste verte niet wat een baby nodig heeft. Als je karnemelk aan je baby geeft overbelast je de nieren en rem je de ontwikkeling van het zenuwstelsel. Als je dan ook nog geen vitaminen bijgeeft, dan geraak je ook nog in de problemen met de botgroei en tal van andere dingen.

Met een baby die zo veel last van reflux heeft ga je naar een universitair ziekenhuis voor grondig onderzoek door een kindergastro-enteroloog. Na dit grondig onderzoek geef je de melk die de specialist aanbeveelt, en ja, misschien moet je wel 2 of 3 soorten uitproberen, maar geloof me, karnemelk hoort daar niet bij. Je geeft de aanbevolen medicatie, je probeert je baby vooral heel veel rechtop te houden overdag (met een draagdoek bijvoorbeeld) en je laat de baby s' nachts heel schuin slapen.

Sarah

RE: Babeurre, welke?

Berichtdoor Sarah » 29 nov 2007, 10:21

Dit heb ik gevonden op de website van K&G

Mag ik mijn baby karnemelk en babeurre geven?

Nee. Zowel karnemelk als babeurre kunnen tekorten aan noodzakelijke voedingsstoffen veroorzaken (bv. ijzer, vetten, vitamines, linolzuur).
Karnemelk is vetarm en levert dus weinig energie en vetgebonden vitamines (A, D, E, en K).
Babeurre (karnemelk met meel) bevat iets meer energie, maar toch nog te weinig. Babeurre is om dezelfde reden geen geschikte voeding.


Nathalie

RE: Babeurre, welke?

Berichtdoor Nathalie » 29 nov 2007, 10:50

Ik geef de babeurre van Inex in de glazen flessen. Ik koop ze in Delhaize.
In het topic hier wat verder over babeurre heb ik mijn verhaal geschreven lees het gerust even na en als er nog vragen zijn shoot them!
Ik geef vitamientjes bij maar eens ze groentepap en fruitpap krijgen is dit volgens mijn kinderarts niet meer nodig.
Succes!

Gast

RE: Babeurre, welke?

Berichtdoor Gast » 30 nov 2007, 10:19

Nog iemand ervaringen?

Gast

RE: Babeurre, welke?

Berichtdoor Gast » 30 nov 2007, 11:35

ik heb vanaf 4,5 maand babeurre van campina gegeven.. plastieken flessen met rode dop

en voor degene die er kritiek op hebben.. veeg voor uw eigen deur!!
denk je dat medicatie wel zo gezond is? alles zal wel nevenwerkingen hebben.. dit is niet goed voor dat en dat is dan weer niet goed voor iets anders..

als het in overleg is met de kinderarts is der toch niets mis mee.. de kinderarts zal ook wel weten waarover hij het heeft!

mijn zoontje is nu 10 maand en is tip top in orde..
hij is nu 10kg net voorbij en is 75 cm groot
(bij geboorte 2kg930 en 48cm)

hij heeft 7 tanden al
hij kan vlot kruipen, stappen aan handjes, optrekken aan vanalles, vrolijk spelen, altijd goed gezind, brabbelen en noem maar op

denk dat hij op tien maand al verscheidene kindjes voorbij is met zijn kunnen dus zo kwaad zal het wel niet gedaan hebben. Vroeger werd dat ook geven aan de oudere generatie en die zijn toch ook groot geworden

wordt daar onnozel van van mensen die altijd kritiek hebben.. meestal zijn het dan zelfs mensen die nog niets hebben meegemaakt maar het beter DENKEN te weten


Emily_Demol
Berichten: 1
Lid geworden op: 23 mar 2020, 11:55

Re: Babeurre, welke?

Berichtdoor Emily_Demol » 23 mar 2020, 12:01

Hey hier ook al alles geprobeerd van melk zelf al opgenomen geweest door klachten.ik zou graag babeurre eens proberen heb er van inex gevonden maar is dit
De roze met suiker?


Terug naar “Je baby maand na maand”