Positieve en negatieve ervaringen met buggy's

B

Positieve en negatieve ervaringen met buggy's

Berichtdoor B » 12 jan 2008, 12:49

Hoi

Gisteren een eerste kijkje gaan nemen in babyspullenwinkel en ben geschrokken van de vele merken van buggy's er bestaan. Kunnen jullie mij raad geven?

Groetjes

B

Gast

RE: Positieve en negatieve ervaringen met buggy's

Berichtdoor Gast » 12 jan 2008, 16:00

Wij hebben een Quinny Freestyle en zijn erg tevreden over de degelijkheid. Ideaal om wandelingen te maken over niet al te effen terrein. Ook gemakkelijk omdat er een draagmand bij is (toch 5 maandn gebruikt) en ook de maxi-cosi past er eenvoudig op.
Nadeel : hij is niet erg compact. Dus let daar wel op als je bijvoorbeeld een kleine koffer hebt... (nu, onze dochter is nu al wat ouder, en voor kleine uitstapjes gebruiken we een simpele plooibuggy, voor langere daguitstappen nog steeds de Quinny).
De nieuwere varianten van Quinny zijn wel compacter dan de Freestyle (Zapp, Buzz), maar daar moet je voor zijn, want die hebben vaak erg "flashy" kleuren.


Gast

RE: Positieve en negatieve ervaringen met buggy's

Berichtdoor Gast » 12 jan 2008, 16:17

wij hebben de quinny zapp voor onze oudste. deze vouwt inderdaad vrij compact op, wat indertijd wel handig was aangezien wij toen een vrij kleine auto hadden. hij is ook erg licht in gewicht, wendbaar en makkelijk in gebruik.
nadelen:
- er past geen draagmand op. wij gebruikten in het begin altijd de maxi cosi. daar moet je voor zijn.
- je kunt de zitting ook niet verstellen naar slaapstand. wat lastig is als je langer onderweg bent.
- raakt wel eens uit balans als je er een iets zwaardere tas aan hangt. zeker als het kindje er niet in zit valt alles wel eens om.
- rijdt niet zo goed op ruwer terrein.

deze keer gaan we voor de quinny speedi. de nadelen bij de vorige heb je daarbij alvast niet, maar deze is lang niet zo compact.

c

RE: Positieve en negatieve ervaringen met buggy's

Berichtdoor c » 12 jan 2008, 21:36

heb een oude kinderwagen gerecupereerd voor eerste maanden maar heb een mclaren buggy techno (denk ik ) nu o pde lijst ) is een buggy met iets grotere wielen waar een baby al in mag. niet dat ik deze al direct ga gebruiken maar hety kan in geval val . ik vind dat je echt moet kijken naar wat in je kofferbak kan. een weekendje weg met een baby ereist zoveel om mee te nemen, als je dan geen compacte buggy ebt moet je algauw een grote wagen hebben? in ieder geval zeker een buggy die je wel kan neerklappenin ligstand. eerste zoontje zat van 1 jaar in buggy en sliep daar nog erg veel in tijdens wandelingen en als je hem helemaal kunt neerklappen met de beentjes nog horizontal is dat ideaal.
succes

Noor

RE: Positieve en negatieve ervaringen met buggy's

Berichtdoor Noor » 13 jan 2008, 08:04

Absolute fan van de Bugaboo!!! Erg wendbaar, zeer compact, mooi, ...

My BabyOutlet
Berichten: 19
Lid geworden op: 14 sep 2020, 17:57

Re: Positieve en negatieve ervaringen met buggy's

Berichtdoor My BabyOutlet » 27 jan 2021, 15:54

Hi, wij zijn een BabyOutlet te Aartselaar.
Meestal webshop only, maar soms organiseren wij ook stockverkopen.
Ben je op zoek naar een kwalitatieve kinderwagen aan scherpe prijs?
Kom langs tijdens onze Bebetto Days op 5 of 6 februari, ontdek het volledige aanbod en shop aan extra kortingen!

Plaatsen zijn beperkt. Gratis registreren doe je op onze webshop via deze link: https://mybabyoutlet.be/products/bebetto-days

Hopelijk tot dan!

My BabyOutlet


Terug naar “Je bent zwanger!”