Draagmoeder

Gast

RE: Draagmoeder

Berichtdoor Gast » 13 mar 2007, 18:04

up

babygirl

RE: Draagmoeder

Berichtdoor babygirl » 15 mar 2007, 19:48

hallo ik wou graag iets vragen aan cindy en kimberly,
weten jullie ondertussen hoe je dit in belgie legaal kan doen wij hebben een draagmoeder gevonden maar weten eigenlijk niet hoe we dit het beste aan pakken.
kunnen jullie mij wat meer uitleg geven aub

of kan er mij iemand anders een uitleg geven hoe we het kunnen aanpakken alle uitleg zijn welkom

lieve groetjes

kati

RE: Draagmoeder

Berichtdoor kati » 16 mar 2007, 20:05

Hoi,

Ik val hier op het einde in, heb niet alle berichten gelezen. Ik ben ook op zoek naar een draagmoeder, maar denk dat het hopeloos is hier in België. Heeft er iemand ervaring met agentschappen in Amerika of Ukraïne ?
Graag zou ik daar meer informatie over hebben ?

Groetjes

Piet

RE: Draagmoeder

Berichtdoor Piet » 26 apr 2007, 10:46

Beste Kati, hoe de "zaad-en eierhandel" voor het draagmoederschap geregeld is in de Ukraïne weet ik niet, dat het in België hopeloos is ben ik met je eens en wat Amerika betreft is die handel er dankzij internet, maar dat is per staat verschillend.

Gisteravond zou de echte vader van baby Donna, samen met een deskundige in het familierecht en erfrecht in relatie tot het DNA van hem en zijn in Nederland (Leusden) verblijvende kind voor NOVA voor de televisie komen, maar door de actualiteit met de Pv/dA is die uitzending uitgesteld.
Graag ieders aandacht.

Frits Broer
Berichten: 1
Lid geworden op: 27 feb 2019, 16:05

Re: Draagmoeder

Berichtdoor Frits Broer » 27 feb 2019, 16:10

Goedemiddag

Wij zijn Joey en Frits beide 27 jaar uit het gezellige Nieuwegein (NL) en zijn wenspapa. We hebben helaas al eens pech gehad met een draagmoeder, die door medische redenen niet verder kon wat zowel voor ons maar ook zeker voor haar heel vervelend was. Het is niet niks, en heb altijd van haar begrepen dat ze dit zo goed zou kunnen omdat het gevoel een ander blij te maken met het gevoel en de innige wens te vervullen van onbetaalbare waarde is. Maar goed, inmiddels zijn we maanden/jaren verder en helaas nog niet verder gekomen dan ontzettend veel informatie, verhalen en nog elke dag de wens waar we mee opstaan en naar bed gaan. Hopend ooit een lieve dame te vinden die met ons het avontuur aandurft.
Ik ben erg benieuwd of er draagmoeder of draagsters (hoe je het noemen wilt) zijn die het overwegen of ervaren hebben. We staat te popelen om eens in contact te komen.
info@ookpapa.com Tevens onze titel van een blog die we bijhouden. (niet helemaal actueel)

Sabine_Neumann
Berichten: 1
Lid geworden op: 17 dec 2019, 12:14

adoptie / IVF

Berichtdoor Sabine_Neumann » 17 dec 2019, 12:15

Hallo, neem contact op met (asngweh@gmail.com) als u geïnteresseerd
bent om een pasgeboren baby te adopteren, mijn man en ik adopteren vanaf
hier privé. Bedankt

Sabine


Terug naar “Preconceptie”